Case studie

Ventilator in geluid gedempte omkasting

Achtergrond

Een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnen lucht heeft natuurlijk ook nood aan een geschikte ventilator. Deze klant die hoogwaardige oplossingen levert voor de metaalverwerkende industrie heeft samen met ons een perfect systeem ontwikkeld.

Uitdaging

Verschillende productie faciliteiten hebben allemaal specifieke eisen aan hoeveelheid lucht die afgezogen moet worden. Dus de uitdaging was om een zo standaard mogelijk systeem te ontwikkelen voor verschillende luchtvolumes.

Oplossing d.m.v. ventilator in geluid gedempte omkasting

Samen met deze klant hebben wij zes verschillende type omkasting ontwikkeld die voor verschillende luchtvolumes inzetbaar zijn. Wij hebben modellen gestandaardiseerd met verschillende motor vermogens. Beginnend van 3 kW tot 22kW. De modellen worden allemaal uit voorraad leverbaar. Zodat onze klant wanneer ze de ventilator nodig hebben hun klant ook snel kunnen bedienen met een complete installatie. De geluid omkastingen worden bij ons volledig in elkaar gezet inclusief flexibels. Wanneer ze klaar zijn voor vertrek worden ze ook getest. De kasten zijn voorzien van inspectie panelen, en een in en uitlaat zijde voor de lucht.

 

We bekijken graag wat we met ventilatoren in geluid gedempte omkastingen voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Kampt u met een soortgelijk probleem in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij hebben niet alleen industriële ventilatoren in geluid gedempte omkastingen in ons aanbod, maar ook tal van andere ventilatoren, en bespreken graag met u de mogelijkheden. Tot dan!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en acties.
Bij inschrijving ontvangt u direct een welkomstaanbieding!