E-Book

Contactformulier

Download onze gratis training!

De zuiverheid van de lucht waarin de mens woont en werkt heeft invloed op de gezondheid van de mens. Onderzoeken in binnen- en buitenland hebben zelfs aangetoond dat de aard van de omgevingslucht de arbeidsprestaties beïnvloedt.

Steeds meer bedrijven investeren daarom in een goed klimaatbeheersysteem om de omgevingslucht af te stemmen op de gewenste kwaliteit voor de werknemers. Een eenvoudige manier om dit te realiseren is ventileren. 

Maar voordat u denkt aan grote investeringen is het een goed idee om uzelf wegwijs te maken in de wereld van luchttechniek en ventilatoren. Daarom hebben wij een speciale training opgezet die wij u gratis aanbieden!

Basis Natuurkunde, Luchttechniek
& Ventilatoren

In deze gratis training bespreken we de basis van de natuurkunde. Hierbij staan we stil bij enkele begrippen zoals lucht, gewicht, massa en luchtdruk. Vervolgens gaan we dieper in op de begrippen en definities in de luchttechniek. Deze begrippen zullen u helpen om de hoofdstukken over ventilatoren beter te begrijpen.

In ons e-book leren we u de belangrijkste eigenschappen, uitvoeringen, karakteristieken en nog veel meer over industriële ventilatoren. Daarnaast vind je onder andere een antwoord op volgende vragen:

E-book cover - Training natuurkunde, luchttechniek & ventilatoren