Informatie

Padeltoernooi Slingerland Techniek

Wat een geweldige dag was het bij Slingerland Techniek! We organiseerden dit jaar een Padeltoernooi waarbij we samen met onze Nederlandse klanten en Belgische klanten de strijd aangingen. Onder een stralende zon hebben we genoten van sportieve uitdagingen en de mogelijkheid gehad om te socializen met onze contacten!

Iedereen heeft fanatiek gestreden voor de hoofdprijs: de beker en vier kaartjes voor het festival Tomorrowland! Hoewel de Belgische klanten sterker waren dan de Nederlandse partijen, hebben we allemaal kunnen genieten van het samenzijn na afloop, waarbij we hebben genoten van verfrissende drankjes en overheerlijke pizza’s van Jandepizzaman.

Neem zeker een kijkje bij de foto’s om een sfeerimpressie te krijgen van deze dag en maak kennis met onze jongste padelsterren.

Bedankt aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme en sportieve inzet! Dit succes smaakt naar meer, dus op naar een tweede editie van ons Padeltoernooi. Blijf ons volgen voor meer updates en blijf vooral padellen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en acties.
Bij inschrijving ontvangt u direct een welkomstaanbieding!