Informatie

Overlijden oprichter Nico Slingerland

Verdrietig delen we het plotselinge overlijden van onze oprichter, Nico Slingerland. Het nieuws heeft ons als oud-collega’s enorm geraakt en we willen ons medeleven betuigen aan zijn vrouw Ada en de rest van de familie in deze buitengewoon moeilijke tijd.
Nico was niet alleen de grondlegger van Slingerland Techniek; hij was het kloppende hart van ons bedrijf tot hij het verkocht in 2019. Zijn toewijding en visie hebben niet alleen ons bedrijf gevormd, maar ook diepgaand respect opgebouwd bij klanten en leveranciers overal in Europa. Als betrouwbare en integere zakenman creëerde hij niet alleen zakelijke relaties, maar ook vriendschappen die verder gingen dan de professionele sfeer.
Zijn netwerk, dat zich uitstrekte over heel Europa, getuigde van zijn ongeëvenaarde capaciteit om bruggen te slaan en vertrouwen te winnen.
Onze gedachten zijn bij Ada, zijn familie en vrienden. Moge zij de kracht vinden om dit verlies te dragen. Nico Slingerland zijn nalatenschap zal voortleven in ons werk bij Slingerland Techniek BV.
Met diepe genegenheid,

Nico Slingerland
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en acties.
Bij inschrijving ontvangt u direct een welkomstaanbieding!