Case studie

Datacenter koeling

Achtergrond

Alles wat online gebeurt, staat in datacenters. Datacenters zijn daarmee het fundament van onze digitale economie. Dit betekent een stroom van data die toegankelijk moet zijn op ieder moment van de dag. 

Uitdaging

Een datacenter is een industrieel, hoog beveiligd pand dat gebouwd is met één doel: zorgen dat computerservers met digitale applicaties altijd blijven draaien. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Een storing in een datacenter zou er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat je even niet kunt betalen met je bankpas. Een van de grootste kenmerken van onze klant is de flexibiliteit om elk datacenterontwerp te vergemakkelijken met een groene en efficiënte koeloplossing.

Oplossing

Slingerland Techniek levert voor deze een oplossing op maat. Wij hebben een vrijlopende centrifugaal ventilator geselecteerd met opgebouwde besturing. Deze ventilatoren worden bij ons in het magazijn volledig geassembleerd en getest alvorens ze de wereld over gaan. De toepassing van deze ventilatoren is eigenlijk om geconditioneerde koellucht te recirculeren.

(Klik om te vergroten)

We bekijken graag wat we met vrijlopende centrifugaal ventilatoren voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Heeft u ook nood aan datacenter koeling? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij hebben niet alleen vrijlopende centrifugaal ventilatoren in ons aanbod, maar ook tal van andere ventilatoren, en bespreken graag met u de mogelijkheden. Tot dan!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en acties.
Bij inschrijving ontvangt u direct een welkomstaanbieding!